Bad Herrenalb

Nu ska jag strax gå ner till korsningen för att de ska hämta upp mig med bilen. Sen blir det Bad Herrenalb tills på söndag. Hoppas inte för mycket på uppdatering.

Kul att det skulle bli snö där nere under helgen, mamma och pappa skickade mitt paket med mössa och vantar igår... Så det hann ju inte komma tills igår, ja, ja.

Tillbaka på söndag kväll!

Kommentarer
Postat av: Nidia

Hej, har varit lite dåligt uppdaterad på internet på sistone! Hoppas iaf du får en bra resa!=) Kan bara säga att när jag läste ditt inlägg om era försök som bagare så kunde jag verkligen inte låta bli att le!:) men det är nog mest för att jag känner igen mig;) hihi! kraaam!

2008-11-19 @ 10:42:12
Postat av: Erik Johansson

Hej på dig! Efter höstlovet så kom några veckor som vi inte hade räknat med på jobbet. Sjukdomar och ledighet har gjort att man gått från sängen till jobbet för att rasa ihop i soffan när man kommer hem. Lite senare la man huvudet på kudden och somnade snabbt för att strax vakna igen (så kändes det) och så iväg till jobbet... Det är kul att läsa att livet i Tyskland verkar vara på topp igen. Att komma hem till Torsby "å gå på gatera", det tror jag nog kan bli rätt så skoj. I helgen var syster, svåger och far Erling här hos oss och vi hade riktigt trevligt. God mat, lite dryck och mycket prat. Nu ska jag förbereda lite arbete, jag ska jobba extra på lördag. Det är den tiden nu. Alla vill ha mat! Kram Erik

2008-11-19 @ 19:41:44
Postat av: Jenny

Ååååh, vad jag vill att du ska komma hem!!! Fast allra helst vill jag nog åka ner till dig :)

2008-11-22 @ 17:52:19

Skriv en rad här så blir jag glad! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback